Polecam Panią Wgniotkę - solidnie, miło i po wgniotce nie ma śladu :-)
Usuwanie wgniotek - PANI WGNIOTKA Gdańsk
Zwiń
X
-
po odwiezieniu dzis synka do przedszkola ide do auta, podziwiam jakie ladne - tylko co to za pyl na masce... (a to rzekomo piasek z Sachary co to z deszczem tu wczoraj spadl) i tak patrze a tak mala wgniotka na masce. Nie wiem skad. Moje podejrzenie to albo ASO Skody, albo warsztat gdzie wymienialem kola - bo im nad glowa nie stoje, albo moj wspanialy sasiad, ktory ciagle cos wnosi do swojego pojazdu i to wygladalo tak jakby komus cos spadlo. Podjechalem do Pani Wgniotki i od reki to usunela - sladu nie ma. Chciala jeszzce wypolerowac zeby na lakierze sladu nie bylo bo teraz jest taka ryska na pol cm, ale powiedzialem, zeby tego nie polerowac - i tak tego nie widac praktcznie, a dla mnie to takie memento hehe ;-)
Ps. swoja droga Pani Wgniotka to ewenement - zwykle w tym fachu to sami faceci a tu dziewczyna o urodzie modelki... :-)
Komentarz
-
-
aż zajrzałem na nielubianego FB, ta Pancia też driftuje autkami hehe
nawet widac do ASO Merca ją zapraszają na robotę jak rozwalają fury. A jak ceny się kształtują?
goworowski.jpg
Komentarz
-
-
Ceny nie wiem. Ja tam podjechalem z mysla, ze do 5 dych to te wgniotke zrobie, a jak drozej to trudno - bede jezdzil. Bo bez przesady - ile to roboty? kilka minut? a poza tym zrobie i za chwile nie daj Boze znowu to samo...
No i jak przyjechalem to Pani Wgniotka powiedziala, ze te wgniote zrobi od ręki za 5 dych - i zrobila - zajelo to zaledwie chwilke. Sladu nie ma. Tylko lakier ma ryske - ale to chcialem sobie specjalnie zostawic jako swoiste memento.
Pozdrawiam :-)
ps. pewnie mozna tez to taniej bylo zrobic - ale akurat Pani Wgniotke wiele osob poleca, a mi sie nie chcialo jezdzic, szukac. A poza tym Pani Wgniotka taka sympatyczna, ze w sumie bylo milo poznac.
Wiec podsumowujac - POLECAM i tyle z mojej strony bo nie wiem co moglbym napisc wiecej :-)
Komentarz
-
Komentarz